Abate Johnson cserét javasol a Liverpool

Glen Johnson a Liverpool 30 éves jobbhátvédje kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését a Vörösökkel, mert kevesebb fizetést és egy éves szerződést kínáltak neki. A Liverpool, hogy mentse a menthetőt még januárban meg szeretne válni az angol válogatott védőjátékostól. Kapóra jönne neki a Milan 21 szeres olasz válogatott jobbhátvédje Ignazio Abate, akinek szintén jövő nyáron jár le a szerződése és egyelőre nincs megállapodása a fekete-piros klubbal. A Liverpool azt szeretné elérni, hogy a két védőjátékos cseréljen klubot januárban és így mindkét fél számára megoldódnának a problémák, ráadásul a Mersey-side-i klub 3 évvel fiatalodna, hiszen Abate 27 éves a már említett Johnsonnal ellentétben.

A Liverpool FC látszólag dobott szemmel Ignazio Abate a AC Milan. Mivel a, Daily Star“jelentett a 27 éves, a, vörösök” a churners Glen Johnson helyett. Ezen a nyáron már az Arsenal aláírásával 21 alkalommal az olasz válogatott játékos, akinek a szerződése lejár jövőre, érdekel.

Abate származik Ifjúsági Osztálya, Rossoneri “. Összességében a jobb hátsó játszott 183 szerepelt szülővárosában klub. A jelenlegi szezonban Abate tudott megfelelően működni öt segíti hét játék már házon belüli reklám.

 
Source: Foci-Live.hu