Átigazolási körkép: nagyon mozog a piac

Eger, 2016. május 25.
Branislav Mitrovic, az Eger kapusa véd a ZF-Eger - Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabda országos bajnokság döntõjének negyedik mérkõzésén az egri Bitskey Aladár Uszodában 2016. május 25-én.
MTI Fotó: Komka Péter

Az Egernek már majdnem teljes a következő szezonbeli csapata, a Fradi és az OSC is erősíthetett.
Eger, 2016. május 25. Branislav Mitrovic, az Eger kapusa véd a ZF-Eger - Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabda országos bajnokság döntõjének negyedik mérkõzésén az egri Bitskey Aladár Uszodában 2016. május 25-én. MTI Fotó: Komka Péter

(MTI Fotó: Komka Péter / archív)

Összegyűjtöttük azokat az átigazolási híreket, melyeket már bejelentettek és amelyek napvilágot láttak a sajtóban a következő szezont illetően a férfi Ob I-ben.

Márciusban cikkezett a a tekintélyes olasz hírportál, a wpdworld.com arról, hogy Újbudára költözhet – Egerből – a magyar válogatott Hárai Balázs és a szerb olimpiai bajnok Braniszlav Mitrovics. A hevesi csapat eddig a görög válogatottal Kosztasz Murikisszel egyezhetett meg. A Fradi pedig a Szolnokból igazolhatott, a magyar válogatott másik centerét, Mezei Tamást és az ausztrálok egyik legjobbját Aaron Youngert.

Egerben is beindult a játékosmozgás, már tíz játékossal egyezett meg a klub. Az elmúlt napokban a klub honlapján megjelent cikk szerint, tovább fogja erősíteni az együttest: Biros Barnabás, Csiszár Boldizsár, Magyar Márton és Kürti Dominik is. Mint ismeretes, Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám, Angelosz Vlahopulosz, Sztrahinja Raszovics, Marco Avramovics illetve Valics Bence már korábban aláírt.

A Pécs is márciusban jelentette be, hogy Józsa Ottó, Barát Ferenc, Csacsovszky Alex és Csacsovszky Erik, Sebestyén Balázs, Mijic Dávid, Zerinváry Lóránd, Toni Opacak, Horváth Zsombor, Csaba Márton, Chilkó Márton és  Zlatko Rakonjac is marad a csapatnál. Szatmári Kristóf sorsa még nem dőlt el, ha anyaegyesülete nem hívja vissza, ő is a Pécsen marad.  Egy távozóról is lehet tudni, hiszen Lajkó Márton  Budapesten folytatja tovább tanulmányait.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS

The post Átigazolási körkép: nagyon mozog a piac appeared first on xlsport.hu.