Ødegaardot kölcsönadhatják – legendás klub jelentkezett be

Jövőre akár a Bajnokok Ligájában is megmutathatja képességeit Martin Ødegaard, aki jelenleg a Real Madrid alkalmazásában áll.

A fiatal norvég játékos nem tett túl mély benyomást érkezése óta: csak egy mérkőzésen kapott lehetőséget a Real Madrid első csapatában, akkor is a bajnokság végén, amikor már mindegy volt.

Folyamatos pletykák vannak vele kapcsolatban, hogy a Castillában nem megfelelő a hozzáállása, és e miatt Zidane nem favorizálja őt túlságosan. Eközben a szerződésében benne foglaltatik, hogy az első csapattal kell edzenie, így tehát mégis adta magát az a debütálás.

Akkor egyébként Ronaldo helyére érkezett, és nem is játszott rosszul – az mondjuk egy másik kérdés, hogy egy darabig ilyen élményekben nem nagyon lesz része. A spanyol sajtó egybehangzó véleménye szerint a nyáron kölcsönadják a norvég tinit, hogy megkapja a szükséges játéklehetőséget – amit a Realnál nem kapna.

Sokan valamelyik La Ligás csapatot látják úti célként, de az AS értesülései szerint egy új futballkultúrát ismerhet majd meg Ødegaard. A Celtic lehet ugyanis a befutó, amelynek van egy óriási előnye a többi kérővel szemben: indulhat a Bajnokok Ligájában, vagyis adott esetben nemzetközi tapasztalatot is szerezne Ødegaard.

http://www.fociclub.hu