Harry Kane 58 millió euróért válthat klubot

image Komoly összeget költhet el Van Gaal a Manchester United vezetőedzője, Memhis Depay mellett Harry Kane lehet a nagy nyári szerzemény. A csatársor tehát kicserélődhet, de vajon mi lesz Van Persie és Falcao sorsa!? 


Az a bizonyos összeg 150 millió font, ebből pedig rendesen lehet erősíteni. A Daily Maili pedig arról ír, hogy az első számú kiszemelt a Tottenham ásza Kane lehet, akinek átigazolására nagyon komoly összeget fordíthat a manchesteri klub.

Kane idén robbant be a köztudatba, 20 góljával sokáig eséllyel pályázott a Premier League gólkirályi címére, ám Agüero remek hajrájával nem tudta felvenni a versenyt. Nem csupán a United lehet a kérő, ám a Vörös ördögök ajánlatánál aligha lesz jobb.

Van Perise és Falcao jövője még nagy kérdőjel, ám valószínűleg mindketten elhagyják az Old Traffordot, ahol fiatal támadótrió állhat össze, Rooney pedig mögöttük segédkezhet a továbbiakban.

Depay mellé tehát Kane érkezhet, a harmadik láncszem pedig a kieső Burnley 22 esztendős támadója Danny Ings lehet. Az ifjú gólfelelős 10 bajnoki találatnál tart teljesítményével pedig felhívta magára a figyelmet.

Idő közben Paul Scholes a Vörös Ördögök legendája úgy nyilatkozott, jövőre sem lesz reális cél Van Gaal csapata számára a bajnoki cím, a Chelsea kifog emelkedni a mezőnyből, nagyon jó a csapat, s nyáron 2-3 nagy erősítés várható a Stamford Bridgen, míg az Arsenal fejlődése szemmel látható, így a Bajnokok Ligája indulást kell kitűzni majd reális célul.