Meghíusulhat a görög álom

Filip-Filipovicsszerb

Napról-napra változik a helyzet az olasz sztárklubbal kapcsolatban. A Recco megtartaná Filipovicsot, és lehet, hogy ezzel a szolnoki terv is dugába dől. 

Filip-Filipovicsszerb

Mint megírtuk Vladimir Vujasinovicsot nevezték ki az olasz klub edzőjének. A Recco új csapatát illetően pedig már elkezdődtek a találgatások, szinte az összes hír napvilágot látott, ami a légiósokat illeti. Például Filip Filipovicsot leginkább az Olympiakosz vinné, de úgy néz ki, a görögnek ez nem fog sikerülni. Ugyanis, a Recco az összes légiósát megtartaná, így nemcsak Filipovics, hanem Andrija Prlainovics, Dusko Pijetlovics is maradhat a csapatnál, hiszen hosszabbítási ajánlattal állt elő a klub. – írja a wpdworld.com. Természetesen Aleksandar Ivovics, Sandro Sukno és Dusan Mandics trió volt a legvalószínűbb, hogy a következő évet is a Ligúr-tenger partján kezdi, náluk fel sem vetődött, hogy klubot váltanának.

A Szolnok pedig információink szerint Andrija Prlainovicsra vetette ki a hálóját. Pár nappal ezelőtt, Kovács István elmondta, még egy klasszist szeretnének a csapatukba. Ez a terv pedig a mostani hírrel dugába dőlni látszik, hiszen, ahogy írja az olasz forrás, vélhetően elfogadja ő is a Reccónál a hosszabbítási ajánlatot.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS