A Genoa vinné Cercit

A Sportmediaset beszámolója szerint a Genoa vezetői Alessio Cerci leigazolását fontolgatják, akinek az új idényben a Milannál kemény konkurenciával kell megküzdenie majd a kezdőcsapat kerülésért.

Alessio+Cerci

A 27 esztendős játékos a télen érkezett a piros-feketékhez, de 16 bajnoki mérkőzésen csupán egyszer volt eredményes, emellett pedig öt gólpasszt osztott ki. A Milan hosszú idő után igen agresszív átigazolási politikával próbálja megerősíteni keretét, és ez leginkább a támadószekcióban mutatkozott meg eddig.

A milánói egyesület már megszerezte Luiz Adrianót valamint Carlos Baccát, és a klubvezetők most gőzerővel dolgoznak Zlatan Ibrahimovic visszahozásán. Ha ez a tervük sikerrel jár, akkor Cerci számára nem marad sok hely elől, és a több játéklehetőség érdekében Genoa ideális állomáshely lenne a számára.

A milannews.it cikke szerint azonban nem csak Cerci neve merült fel a Genoánál. Az olasz portál úgy tudja, hogy szombaton volt egy találkozó Galliani és Preziosi között, ahol M’Baye Niang jövője lehetett a téma, de szóba kerülhetett még Suso is.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS