Steve Bruce az Arsenalból igazolna

A Premier League-ben való bentmaradásért küzdő Hull City vezetőedzője, Steve Bruce erősítésekbe foghat a nyáron, ha együttese bent tud maradni az élvonalban. Az egyik lehetséges érkező az Arsenal játékosa, Johan Djourou lehet, akiért 2.6 millió fontos ajánlatot tehetnek a „tigrisek”.

Johan Djourou 2004 óta az Arsenal labdarúgója, igazán azonban sosem tudta megvetni lábát a csapatban, így Arsene Wenger többször is kölcsönadta őt.

Az elefántcsontparti védő Londonban eltöltött három évet követően a 2007/2008-as szezont a Birminghamnél töltötte kölcsönben, majd hat éven keresztül ismét az „ágyúsokat” erősítette. A svájci válogatott aztán tavaly a Hannoverben játszott kölcsönben, idén pedig a Hamburg együttesét segíti ideiglenesen.

Tisztán látszik tehát, hogy Djourou nem igazán van az Arsenal hasznára, amely így könnyű szívvel megválhat játékosától.

Ezt szeretné kihasználni Steve Bruce vezetőedző, költekezni azonban csak akkor tud, ha együttese a következő szezonra is bebiztosítja az élvonalbeli játékot. A Hull jelenleg a 11. helyen áll, így jó eséllyel jövőre is a Premier League-ben szerepelhet, a mezőny azonban igen sűrű, így a bentmaradáshoz mindenképpen pontokra van szüksége a „tigriseknek”.

A 27 esztendős játékos szerződése 2015-ig szól a londoniakkal, akik több ajánlatot is kaphatnak védőjükért, akit szívesen vinne a Hannover és a Hamburg is. Döntő lehet, hogy Djourou a Birminghamben korábban már dolgozott a Hull jelenlegi menedzserével, bár a futballista korábban úgy nyilatkozott, maximálisan elégedett németországi életével.

A bet365 kosárlabda akciók használatával te is több bónuszra tehetsz szert egy győztes fogadás után. A kézilabda világában történt transzferekről is beszámolunk oldalunkon.