Cornerbackel erősített a Patriots

A New England Patriots tegnap bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök cornerback Derek Cox-t. A szerződés részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A jelenleg 28 éves játékost a 2009-es Draft harmadik körében választotta ki a Jacksonville Jaguars. Négy év után távozott, 2013-ban a San Diego Chargers játékosa volt majd márciusban a Minnesota Vikings szerződtette.

A Vikings azonban a harmadik előszezon mérkőzés után elküldte a védőt. Pár nappal később csatlakozott a Balimore Ravens csapatához de három nap után innen is távoznia kellett.

Cox pályafutása jól indult de a tavalyi szezonban egyetlen tétmérkőzésen sem tudott pályára lépni (csapat nélkül nem meglepő). Eddigi pályafutása alatt 63 mérkőzésen lépett pályára és 56 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak. 204 tackle, 13 interception és 39 levédekezett passz fűződik a nevéhez.

A Patriots CB sora alaposan meggyengült az idei offseasonban így első ránézésre az egység megfelelő választás az újrakezdéshez. A kezdőcsapatba kerüléshez le kell győznie Logan Ryan-t, az offseasonban szerződtetett Bradley Fletcher-t és a Super Bowl hős Malcolm Butler-t. A kezdő valószínűleg nem lesz meg a szezon elején de biztosan be fog kerülni a végső 53 fős keretbe.

http://nflhu.blog.hu